Coaching voor ondernemende mensen

Door (pro)actief te investeren in preventie en persoonlijke ontwikkeling, wordt onnodig verzuim voorkomen. Groeit persoonlijk welbevinden, neemt (werk)geluk toe en stellen we mensen in staat hun eigen droom te leven!

We streven naar een voldaan (werkzame) leven. Toch is dat lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heb jij hier al eens bij stil gestaan en je de vraag gesteld; leef ik eigenlijk het leven dat ik wil leven? Mensen die hier ‘Ja’ op zeggen zijn gemotiveerd, zitten goed in hun vel, presteren beter, dragen bij aan een lager ziekteverzuim en hebben een hogere medewerker tevredenheid.

Uit de praktijk blijkt echter dat veel mensen vaak niet hun eigen droom, maar de droom van een ander leven. Dikwijls zonder dit zelf te beseffen! Vaak gedreven door een onbewuste angst en/of belemmerende overtuigingen, soms door een ‘bewuste’ keuze voor de ‘makkelijke’ weg op dat moment. Vroeg of laat lopen deze mensen vast en/of bezwijken onder de last die ze dragen; een burn-out of bore-out ligt dan op de loer.

Vragen die jij (als architect van je eigen leven of als human wellbeing professional) jezelf of je medewerker kunt stellen:

– Voel jij dat je uit balans raakt?

– Loop je vast in je (werkzame) leven?

– Wil je jezelf ontwikkelen als mens en/of als professional?

– Heb je hinder van overtuigingen of zaken uit het verleden?

Wil je hier verandering in brengen? Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding en reflectie? Overweeg dan en coach die jou begeleidt met vraagstukken op het vlak van: persoonlijke ontwikkeling, zingeving in het leven, stress- en/of buren-out klachten, gezin en/of familie thema’s. Als coach geef ik jou alle ruimte om je verhaal te kunnen doen. Ik luister zonder oordeel, daag je uit en help jou aan nieuwe en waardevolle inzichten. Ik ga jouw begeleiden om de architect van je eigen leven te worden!


Om te veranderen moet je bewegen!

In mijn praktijk gebruik ik uiteenlopende coaching methoden. Het gaat er vooral om dat we een methode toepassen waar jij je goed en veilig bij voelt. Coachen kan bij jou op kantoor, op een externe locatie, online of in de natuur. 

Een belangrijk uitgangspunt is ‘bewegen’. Want om te veranderen moet je in beweging komen. Door in beweging te komen zie je nieuwe dingen en zie je bestaande zaken vanuit een ander perspectief. Hierdoor wordt zichtbaar wat je eerder niet waarnam. 

Wil jij iets veranderen? 
Kom dan in beweging!

Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.