Over Raymond

Authentiekintrinsiek  
geïnteresseerd in wat mensen beweegt , verbinder en creëert een veilige basis.


Raymond Leenders (1978) is werkzaam als interim leader, change facilitator, organisatie adviseur & coach. Hij kan putten uit een brok werkervaring in uiteenlopende sectoren, opleidingen en (harde) levenslessen.

Naast diverse leidinggevende functies, heeft hij ervaring om mensen en groepen in beweging te krijgen, het ontwikkelen van team-/stafleden en leidinggevenden, leiden van complexe (verander)projecten en werken in internationale en multiculturele omgevingen (EU, USA, KSA & JP). Zijn ervaring als business & supply chain consultant, stellen hem in staat om complexe organisaties en systemen snel te kunnen doorgronden en problemen tot de kern terug te brengen.

Hij wordt gewaardeerd om zijn eerlijkheid, altijd vóór zijn team te staan, enthousiasme, optimisme, doorzettingsvermogen, authentieke en inspirerende manier van werken en leidinggeven.

Raymond is opgeleid als bedrijfskundig ingenieur (Zuyd University of Applied Sciences & Aachen University of Applied Sciences). Later heeft hij zich verder bekwaamd op het vlak van ERP, leiderschap, coaching en het faciliteren van strategisch-creatieve workshops.

Zijn vrije tijd verbrengt hij graag in de natuur en met zijn gezin. Hij is gehuwd en vader van een dochter en zoon. Hij woont met zijn gezin in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland.

Verder praten?

Benieuwd wat ik voor jou als leider of mens kan betekenen?
Neem eens vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.