Over Raymond

Authentiek, intrinsiek geïnteresseerd in wat mensen beweegt, verbinder en creëert een veilige basis

Raymond Leenders (1978) is werkzaam als interim leader, change facilitator, organisatie adviseur & coach. Hij kan putten uit een brok werkervaring, opleiding en (harde) levenslessen. 

Naast diverse leidinggevende functies, heeft hij ervaring om mensen en groepen in beweging te brengen, het ontwikkelen van team-/stafleden en leidinggevenden, leiden van complexe projecten en werken in internationale en multiculturele omgevingen. Zijn jarenlange ervaring als consultant, stellen hem in staat om complexe organisaties en systemen snel te kunnen doorgronden en problemen terug te brengen tot de kern.

Hij wordt gewaardeerd voor zijn eerlijkheid, om voor zijn team te staan, enthousiasme, optimisme, doorzettingsvermogen, authentieke en inspirerende manier van werken en leiding geven.

Raymond is opgeleid als technisch bedrijfskundige (Zuyd University of Applied Sciences & Aachen University of Applied Sciences). Later heeft hij zich verder bekwaamd op het vlak van leiderschap, coaching en het faciliteren van strategisch-creatieve workshops.

Zijn vrije tijd verbrengt hij graag in de natuur en met zijn gezin. Hij is gehuwd, vader van een dochter en zoon. Hij woont met zijn gezin in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland.

Verder praten?

Benieuwd wat ik voor jou als leider, mens of human wellbeing professionals kan betekenen?
Neem dan eens vrijblijvend contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.