Testimonials

Wat relaties over mij zeggen

Raymond is in staat om je met eenvoudige middelen een spiegel voor te houden.

Hij creëert en gunt je de tijd om vanuit een nieuw perspectief, vanuit een ‘helicopterview’, terug te kijken naar bepaalde periodes in je leven. Door zijn manier van werken ervaar je het als het ware zelf en kom je er achter welke keuzes wel en niet goed voelen.

Zijn aanpak heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Bovenal heeft het me geholpen naar een betere toekomst voor mij en mijn gezin.

Jeroen

Ondernemer

Raymond heeft mij geholpen om gelukkiger in mijn werk te worden en om duidelijker voor ogen te krijgen welk groter doel ik wil nastreven in mijn leven.

Ik had nooit gedacht ooit zo groot te durven denken. Zijn aanpak heeft iets in mij losgemaakt, iets wat ik niet meer uit mijn hoofd krijg en waar ik voor wil leven.

Anoniem

Analyst en toekomstig ondernemer

Raymond is een visionair en inspirator. Hij is in staat een organisatie in beweging te krijgen en op de juiste koers te brengen. Hierbij cultiveert hij op een natuurlijke wijze vaardigheden en eigenschappen van mensen en zet ze in hun kracht.

Anoniem

Voormalig direct report

Raymond zijn leiderschapsstijl zou ik puur willen noemen. Hij is oprecht en heeft altijd het beste met mensen en de organisatie voor, ook als dit ten koste van hemzelf gaat. Hij is een ouderwetse ‘goedzak’ en zal altijd mensen helpen. Hij is vakkundig, uitermate rustig en heeft een duidelijke visie.

Anoniem

Voormalig direct report